Contact opnemen
Contact

Twijfel over Corona in uw bedrijf?

Twijfel over Corona in uw bedrijf?

Wij staan klaar voor uw medewerkers

Wij staan klaar voor uw medewerkers

 • Binnen 15 minuten uitslag
 • Testen bij u op locatie
 • Kosten zijn aftrekbaar
 • Binnen 15 minuten uitslag
 • Testen bij u op locatie
 • Kosten zijn aftrekbaar
Contact opnemen
Contact opnemen

↳ Kies voor zekerheid!

Wat kan COVIDTest Nederland voor uw bedrijf betekenen?

Heeft u twijfel over corona in uw bedrijf? Zijn er corona gerelateerde klachten zoals koorts, benauwdheid of droge hoest? Zijn uw medewerkers in contact geweest met corona geïnfecteerde mensen? Kies voor zekerheid en laat uw medewerkers testen. Het laten testen van uw medewerkers kan van levensbelang zijn voor uw bedrijf. U wilt uw medewerkers laten testen en snel de uitslag weten? Bij COVIDTest Nederland weet u vandaag nog binnen 15 minuten zeker of er corona aanwezig is.

Neem direct vrijblijvend contact op
Contact opnemen

“Als één collega besmet is en je medewerkers tien dagen in quarantaine moeten, heeft dat direct effect op de bedrijfsvoering.”

Dr. R. Sprangers

Onze mogelijkheden voor u

Kies voor zekerheid. Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie. COVIDTest Nederland neemt direct contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Waar wacht u nog op? Kies voor zekerheid.

 • Onze zorgprofessionals komen bij u op locatie langs om te testen.
 • U ontvangt vouchers waarmee uw medewerkers zelf een afspraak kunnen inplannen bij onze locatie.
 • De corona sneltesten die gebruikt worden zijn erkend door het RIVM en de GGD. Deze snel testen geven binnen 15 minuten duidelijkheid.

Neem vrijblijvend contact op


  ↳ Binnen 60 minuten reactie.

  Corona op de werkvloer: vijf vragen over sneltesten voor werkgevers

  Als thuiswerken geen optie is, hoe zorg je dan als werkgever dat personeel gezond blijft? Hoe groot is de kans op een besmettingshaard en kunnen sneltests helpen? Vijf vragen over coronatesten op de werkvloer.

  1. Wat test een sneltest precies en welke zekerheid biedt dat?

  Met een sneltest stel je binnen 15 minuten vast of een medewerker het coronavirus bij zich draagt en besmettelijk is. Als iemand positief test, kun je er vrij zeker van zijn dat iemand echt corona heeft. Als er geen klachten zijn, daalt de gevoeligheid van de test iets. Wij adviseren in dat geval om pas te testen op dag 5 na een mogelijke besmetting in verband met de incubatietijd van het virus (u heeft na een aantal dagen een hogere virushoeveelheid bij u), want deze is dan makkelijker te traceren.

  1. Kan ik mijn werknemers verplichten om zich te laten testen?

  Nee, als werkgever kun je medewerkers niet verplichten zich te laten testen. Je kunt wel goed werkgeverschap tonen door ze een sneltest aan te bieden, die jij als werkgever betaalt. Dit gaat snel, is pijnloos en zo voorkom je onzekerheid bij je personeel over hun gezondheid op de werkvloer en in hun privésituatie.

  1. Op welke manier kan ik de sneltest het beste aanbieden op de werkvloer?
   Veel productiebedrijven kiezen ervoor om te testen op locatie. Medisch professionals nemen dan in je bedrijf de test af bij medewerkers. Andere bedrijven delen vouchercodes met personeel. Hiermee kunnen ze op kosten van de werkgever zelf een coronasneltest laten afnemen.
  2. Kan ik met sneltests voorkomen dat medewerkers tien dagen in quarantaine moeten?

  Dat is niet geheel te voorkomen, maar je kunt als werkgever de risico’s wel beperken door besmettingen snel te signaleren. Ook als iemand (nog) geen coronagerelateerde klachten heeft, kan iemand namelijk al besmet zijn en dus besmettelijk. Bij COVIDTest Nederland zien we dat de helft van de mensen nog geen klachten heeft als ze positief getest worden.

  1. Hoe werkt zo’n sneltest en hoe regelen we dat als organisatie?
   Voor de sneltests wordt gebruik gemaakt van een antigeen sneltest, deze is erkend door de GGD en het RIVM. De coronasneltest kan onderdeel uitmaken van je coronabeleid. Bij COVIDTest Nederland begeleiden we werkgevers met het sneltesten en adviseren we over testbeleid, ook kunnen we komen testen op locatie. De kosten voor de sneltesten zijn voor werkgevers volledig aftrekbaar.

  Wij staan klaar voor uw medewerkers!

  Neem direct vrijblijvend contact op
  Contact opnemen